Post by aldedodacomp on Feb 23, 2022 23:33:02 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fancy Pants Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ רמאות אינסוף אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Fancy Pants Adventures 2022 version ▞▞▞
המשחק ממשיך לקרוס
NONONONONONONONONONONONONONONONONONONONONONONONO
זה יוצא באקראי...למה❔❓
אוהב את זה
אני שונא את המשחק הזה כי הוא יצא שוב ושוב ושוב
שיחקתי במשחק הזה במחשב נייד. זה היה כל כך כיף אבל בנייד אני לא יכול ללחוץ על הארון או על דלת ההתחלה. יש בעיה בבקשה לתקן
משתנים טוב אבל יצירת פלטפורמה היא כאב
Fancy Pants Adventures Arkade bve
*מושלם* הפקדים הם כמו שהם צריכים להיות, אתה יכול לשחק את כל הטרילוגיה של Fancy Pants Adventures, ובכן, זה מושלם! היציאה הניידת הטובה ביותר לדעתי!
צןסןצג8ח
זה אחד המשחקים האהובים עליי בכל הזמנים, נהגתי לשחק בו מאז 2008 ולא הפסקתי לאהוב את המשחק הזה, רק היום קניתי את אפליקציית הפרימיום רק כדי לתמוך במפתח! אבל אני רוצה להציע לשמור את הפסקול המקורי של עולם המשחקים המקורי 1, 2 מכיוון שהוא נותן חוויה נוסטלגית יותר. תודה בורן!
זה משחק ממש טוב, אבל איך משיגים את המפתח הכחול בספינת הפיראטים של הנסיכה בכל מקרה זה משחק ממש קל וטוב. אני אוהב את המהירות שלו ואת גובה הקפיצה שלו. וגם אני אוהב את סגנון השיער שלו חחח ואת מחליקות הדיו ואת ההזדמנות להחליק, ולהתגלגל. משחק ממש טוב! אבל אני לא אוהב איך בכל פעם שאתה מת, אתה מקבל מודעה קופצת. זו רק סיבה אחת. עדיין משחק טוב!
המכוער במשחק הזה הוא adssssss בבקשה הסר מודעות אין צורך לקנות כדי להסיר מודעות כזה בזבוז כסף אם אתה רק כדי להסיר מודעות (הסר מודעות)
הפקדים אינם רגישים מספיק
ממוצע, אבל זה לא כמו מכנסיים סופר מפוארים
טוב שיחקתי את זה בעבר אבל עכשיו זה נעל אותי בחוץ, אתה יכול בבקשה לתקן את הבאג הזה גם אני חושב שקרבות בוסים יהיו מגניבים.
Space shooter - Galaxy attack Arkādes spēles sqa
לא מצליח לעבור את השלב ה10 בילתי אפשרי סתם משחק של קוקסינלים
אחד ממשחקי הפלאש האהובים עליי, אבל בגלל שהתמיכה בפלאש הסתיימה אז זו רק עוד דרך לשחק בו (ניסיתי ארכיוני סלסול ופלאש אבל אני רוצה לראות מה הם עשו בנייד), משחק מדהים באמת עם אנימציות חלקות וסגנון גרפי ייחודי , לגמרי מעורר מחשבה
מה הטעם במשחק? נראה שלמפתח היו כלים מדהימים ליצור משחק ממש מגניב והשתמש בו בצורה גרועה. חסר חיים ומשעמם, כל מה שאתה עושה זה לרוץ ולקפוץ ולחזור. ממש רציתי לאהוב את המשחק הזה. מְאוּכזָב
הבן שלי אוהב את המשחק הזה הוא משחק בו כל הזמן בבקשה תעדכן טוב
נוסטלגיה נהדרת playongbit בנייד, שיחקתי את זה רק קצת במחשב ואני מתחרט על זה מאוד, זה משחק מדהים וזה כל כך מצחיק, אני ממליץ על זה אם אתה אוהב משחקי הרפתקאות דו-מימדיים
Fancy Pants Adventures Arcade kpn
זה פשוט נורא הפקדים והפיסיקה היא רק בדיחה אני לא יודע איך אנשים אוהבים את המשחק הנורא הזה. מטה את הפיזיקה הגרועה ביותר בתולדות המשחקים
מהההההה
רע מאוד. קו הסיפור מבלבל וקשה לילדים קטנים
זה מאוד נחמד GSM אבל לא כל כך טוב כי אחרי שאתה משחק בו יותר משבוע זה נהיה משעמם
זה היה קל לנצח! (במיוחד כשאתה על ספינת הפיראטים של אחותך ואתה לא יודע מה לעשות אז אתה פשוט צולל במים ומוצא משהו) העיפרון, לא ידעתי איפה הוא היה בהתחלה, אבל עכשיו פשוט מצאתי באקראי את הספינה שבה העיפרון היה ב... אני מבולבל. המשחק הזה מבלבל אותי אבל גם נהדר!
Fancy Pants Adventures არკადული ztd
היה לי את המשחק הזה ב-PS3 שלי וזה היה מאוד כיף ואני ואחי שיחקנו במשחק הזה ונהנינו ממנו כל כך הרבה זיכרונות
טוֹב
ניסיתי להטמיע את זה כתוב בהמתנה🤔🤔🤔.
בלה בלה בלה
זה נתן הרבה באגים ושום משחק מרובה משתתפים לא היה טוב, ואנשים אחרים העתיקו את המשחק שלך
כן בקידז
זה משחק ממש ממש אבל ממש כיף יותר מאשר במחשב ככה נראים הנקודות @@
לא הוסיפו שום פרט כמו כשאתם פותחים את האמבטיה ובעולם 3 זה מראה את הפירוט של איך שודדי האמבטיה התפנו ומדוע קפטן קפטן MANLY BEARD BOSS לא יכול בזקן לדרוך נינג'ה אף על פי שבסביבת הקיצון הוא זקן דקל אפרו נינג'ות
Fancy Pants Adventures आर्केड गेम wzo
לא יכול לעבור LVL 10
זה מאוד קשה אני שונא את זה
משחק גרוע בלתי אפשרי לעבור אותו אמן שיוסר לנצח
רמת המקדש היא ממש בלתי אפשרית אז לפחות תעשה את המשחק קצת יותר קל או תדלג על רמה כדי שתוכל להמשיך עם הסיפור
אני חושב שהמשחק הזה כל כך מדהים כי איש המקל יכול להכות, לפארקור ולפתוח משחק