Post by aldedodacomp on Feb 23, 2022 23:55:33 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Good Pizza, Great Pizza IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više izdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Good Pizza, Great Pizza 2022 version ▞▞▞
Ova igra stvarno stvara ovisnost.Iako su peeps samo izmišljena, često pomažem beskućniku, ali ponekad sam zao lol. Uredi: bila bi dobra ideja da možete prodati različite vrste hrane, a ne samo pizze. Možda kruh ili nešto od čega bi zaradio novac. Također su neke stvari skupe poput automatskog preljeva neke stvari. Košta 40 dijamanata što je PUNO. A dodavanje novih kupaca također je sjajno! Skoro dolazim do 200 dana što je puno lol. Nadamo se da je novo ažuriranje dobro!
Good Pizza, Great Pizza Casual jvk
Lijepo dizajniran i ima vrlo slatku malu priču!Vrlo je opuštajuće - volim staviti slušalice i uključiti vlastitu glazbu dok sviram kako bih ublažio napade tjeskobe Umjetnost je super slatka i jednostavno čini da se osjećam sigurno i smireno. Jedna od mojih omiljenih telefonskih aplikacija ikad! Ne mogu dovoljno reći koliko ovo volim <3
Pooking - Biljard City Sportspel mio
super.
Dajem ovome 3 zvjezdice jer ovo igram svaki dan i moji klijenti su uvijek ljuti jer nemam na raspolaganju češnjaka i rajčice, sad sam švorc, molim te popravi ovo
Igra je dobra
Sve u svemu zabavno, ali nakon nekog vremena postaje dosadno; nema stvarnih iskupljujućih čimbenika zbog kojih se isplati nastaviti igrati. Počinje se osjećati kao beskonačan ciklus u kojem se poteškoća umjetno povećava kupnjom novih preljeva, što ga - opet - čini dosadnijim i manje zabavnim. Moram priznati da je ovo prva Android igra koja me natjerala na razmišljanje o kupnji valuta u igri, jer počinje super zabavno. Šteta što se potpuno izgubio nakon otprilike jednog dana igranja.
Ova igra je ono što ja nazivam REJMKOM✨✨ Ne samo da je dizajn dobar, već je i umjetnost jednostavno besprijekorna. Sviđa mi se činjenica da su svi likovi vrlo jedinstveni, tu je dama sa svojom bebom, tu je muslimanka sa hidžabom, postoji amputirani bez ruke, lista se nastavlja. Događaji su zabavni i zanimljivi, ako volite slatke, zabavne i jednostavne igrice, JAKO predlažem da ih preuzmete. Mogu reći da se dosta mislilo na igru i zahvaljujem onima koji su radili na igri.
ja - ne. *Molim* nemojte nas tjerati da koristimo dijamante za redovite nadogradnje trgovine, kada bismo za to mogli koristiti novac u igrici. Molim te, nemoj to raditi. Također, zašto nam se naplaćuje korištenje patlidžana kada ga uzgajamo u trgovini??
Smiruje, opušta i lako se smiriti i dati pozitivne uvide u gladnu maštu
Fora igra, samo jedno pitanje:đe je salama?!
Zabavno je i priča je zanimljiva, ali ne razumijem zašto mi ulje iz pećnice nestaje tako brzo, neugodno je jer košta
U redu je
Super!!!!😮😮😮😮
Nije loše
Nekada sam ovoj igri davao recenziju s 5 zvjezdica, sve do najnovijeg ažuriranja. sada se sve plaća putem dragulja, koje je gotovo nemoguće dobiti. Sjajan je osjećaj znati da sam uštedio sav taj novac uzalud kao igrač dugo vremena. da sam na tvom mjestu ne bih se trudio kao novi igrač, bio bi drugi posao pokušati otključati sve kako bi igra bila potpuno ugodna.
Good Pizza, Great Pizza कैज़ुअल गेम fvk
Igra je} pppppppppppppppppppppoppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!
Najbolja igra kuhanja, međutim predaleko sam u igri i još nema ništa novo. Nadam se da će uslijediti novi umaci, preljevi, a možda i natjecanja.
To je tako smiješno
Kazu da ništa nije dobro ali jeeeee Jakooooo loša igricaaaaqqqqqqqq
Super zarazna igrica
Mene ovi ljudi samo pokrali
Ova igra je vrlo zabavna. Igrao sam je prije 6 mjeseci i nikad nisam našao lošu stvar u vezi ove igre. moja trgovina je čak otvorena više od četiri stotine dana, ali nikad se ne umorim od igranja. morate pokušati igrati ovu igru, jer je ovo tako smiješno. Nadam se samo da će biti još događaja kako bi se neki drugi osjećali izazovno dok igraju ovu igru...
Preuzeta aplikacija prije tri dana. Uživao sam u igri. Međutim, došao sam do 30. dana i igra će se nasumično zamrznuti tijekom runde i treperiti dok na kraju ne zatvorim aplikaciju. Ne mogu preživjeti 30. dan sada. Igra ima potencijal. Međutim, potrebno je popraviti greške.
Vratite me na dan 139 🥺😭 sve moje kupnje, sve, nestalo 😭.. to je igra s 5 zvjezdica, samo mi trebaju programeri da ovo vide!
Postoji točka u poglavlju 1, dan 21 ili 22 i dolazi djevojka i kaže jesi li nedavno napravio pizzu s feferonima za dječaka. kaže da nisam ovo naručio onda me prisiljava da ponovim dan, ali ja to pokušavam učiniti, ali ona to poriče nadam se da će to popraviti
Zaista uživam igrati ovu igru.😍 Ovo je nevjerojatno. Nikad nisam mislio da bih mogao imati toliko avantura pekući pizzu 😂 Svaki razgovor s kupcima, svaki preljev, svako ažuriranje je uzbudljivo. A dobar dio je što možete naučiti kako ulagati novac🤑 ili živjeti s jednostavnim poslom i kako vjerovati ljudima i mislim da ova igra poboljšava moje vještine komuniciranja s različitim tipovima kupaca. Nemojte samo proći pored ove nevjerojatne igre, dođite i preuzmite je👍
Stvarno volim igru, smatram je zabavnom, zanimljivom i izazovnom. I sviđaju mi se sve nadogradnje, dodaci i predmeti koje mogu kupiti, ali ono što me pomalo rastužuje je to što ne možete ponovno igrati određena poglavlja da biste dobili neke jedinstvene stavke/nagrade bez resetiranja podataka i gubitka apsolutno svega za što ste radili. Bez obzira na to, jako se zabavljam, nadam se da će biti više sadržaja.
Jednostavno je lijepo i opuštajuće. To mi daje nešto za raditi u autu. Nisam puno proigrao priču, ali sviđa mi se natjecateljski aspekt prvog poglavlja.
Dugo se instalirava ali je dobr
Loše je da je dosadno i kao da nikad ne možete dobiti dovoljno novca da NIŠTA kupite 0/5
Za sada je zabavno. Nisam vidio nikakve greške.Oglasi nisu nametljivi, ali mogao bih se požaliti na sadržaj tih oglasa (neću jer znam da to ne može kontrolirati dev, budimo realni). Moj pravi problem je s kupcima koji 'sve odjevene' nazivaju krivom pizzom. Sve odjeveno je Montreal za pizzu s feferonima, gljivama i paprikom. To nije sve pizza. Molimo popravite, hvala.
Ovo je cool
Lijepa igra, ali jedna stvar koju ne razumijem je zašto ljudi uzimaju naš novac ako ne naprave pravu pizzu. Drugi me pitaju vegansku pizzu ne razumijem pa ih pitam da mi kažu što točno treba za pizzu. Napravim to kako treba, ali oni odbijaju.
Volim ovu igru. tako je zabavno! Zapravo ima sjajnu priču i nije jedna od onih igara koje morate stalno provjeravati da biste napredovali. Volim druže; divan je. Cijela igra je remek djelo! Znam da je to sustav ocjene od 5 zvjezdica, ali ova igra je 11/10!
Ova igra je tako loša da imam tako loše iskustvo da bey sir od 25 dijamanata i onda se aktiviram ali sir još nije bio avallebke I nitko ne bi trebao igrati ovu igru i ne bih trebao ovoj igri dati jednu zvjezdicu
Super igrica i svršena za ubiti dosadu i jako je zanimljiva
bilo je grozno😠😠😠
zanimljiva igra, ali vrlo spora vrlo iritantna
Igrica je predobra
Good Pizza, Great Pizza Diverse cyia
wow
Ova igrica je pre dobra!!!****!!!![HASH]igrajte je stalno
Doslovno je nemoguće napraviti potpuno bijelu pizzu koju je dkeleton tražio od mene
idk ako je to samo ja, ali kad sam već stavio sastojke i oni će reći "gdje je sir itd." i dobit ću nepravedan povrat novca i uglavnom pratim sastojke u veganskoj pizzi, ali oni kažu "valjda sir stiže na put 😠" i ponovno povrat novca. upravo sam se vratio i molim te popravi ovo tako je dosadno
Good Pizza, Great Pizza Інше bta
Ovo je dobra igra. Ali od početka se ponašaju lijepo i govore dobre stvari o vašoj pizzi, ali neko vrijeme počnu vrijeđati vašu pizzu i davati joj loše komentare. Mnogo se žale. I tako vam je teško dobiti novac jer oni uvijek vraćaju svoj novac, a vaš novac se smanjuje. I također daju previše problema kao što je plaćati novac da biste spriječili bube, podmazali pećnicu itd. Molimo poboljšajte ovu igru
Doslovno najbolja igra ikad! Nema dodataka, toplo preporučam